Potential 2022 - 24/2/2022 - Digitalt

Potential är en snabbt växande arbetsmarknadsdag som anordnas årligen av Elektrosektionen på Kungliga Tekniska Högskolan. Under Potential får företag ett enastående tillfälle att komma i kontakt med teknologer som är framstående inom elektro- och datateknik samt matematik.
Välkommen!

Om COVID-19:
På grund av den eskalerande smittspridningen i samhället har vi som arrangerar Potential kommit fram till att det inte är möjligt att hålla en fysisk mässa i år. Precis som förra året kommer alltså mässan hållas digitalt. Det fungerade mycket bra då och vi tror och hoppas det kommer bli minst lika bra i år! Den digitala mässan kommer att arrangeras på plattforme"Graduateland", en plattform som används flitigt i liknande sammanhang. Det innebär att varje företag kommer att ha tillgång till ett digitalt bås för ett obegränsat antal företagsrepresentanter, data om besökare, kontaktsamtal med studenter, och mycket mer. Vi hjälper er att komma igång genom en workshop och hjälper er löpande med teknisk support. Erbjudanden som inte är kopplade till den fysiska mässan, exempelvis att använda våra sociala medier för att marknadsföra ert företag och att ha tillgång till en engagerad kontaktperson hos oss, är fortsatt inkluderade i våra företagspaket.

Om ni har några funderingar över hur digitaliseringen av mässan påverkar er, tveka inte att höra av er till av våra företagskontakter.Genvägar


Alla Events

Tid kvar till mässan 2022

XXX dagar

XX timmar
XX minuter
XX sekunder

Träffa din framtida arbetsgivare

Som student får du chansen att mö arbetsgivare inom branschen.

Utforska dina möjligheter

På Potential lär du känna din bransch och vilka inriktningar och möjligheter som finns.

Bäst i Norden

Som företagare får du chansen att träffa studenter inom KTH:s högst rankade område, elektroteknik. Elektroteknik (electrical engineering) vid KTH är rankat på 18:e plats i världen i QS World University Rankings.

Engagera dig

Potential är en fantastisk möjlighet att engagera sig i sektionen och ha roligt tillsammans med studenter från olika årskurser och inriktningar samtidigt som du får möjligheten att nätverka inom branschen. Vill du ansöka till företagsvärd på potential 2022? Skicka ett mail till Projektledare